Choose another language.

Rukous, anto, rukousyhteys, osa 2 (rukoileminen Raamatun kautta 262)

Teksti: 2.Kor. 9: 7-15

7 Jokainen, joka hänen sydämessään aikoo, niin anna hän antaa; ei kauhistuttavaa tai välttämättömyyttä, sillä Jumala rakastaa iloisen antajaa.
 
8 Ja Jumala pystyy tekemään kaiken armon runsaasti sinua kohtaan; että teillä, joilla kaikilla on kaiken riittävyys, voi olla runsaasti kaikkia hyviä töitä:
 
9 (Joka on kirjoitettu, hän on hajonnut ulkomaille, hän on antanut köyhille, hänen vanhurskautensa pysyy iankaikkisesti.
 
10 Mutta se, joka palvella siemeniä kylvöön, niin leipää leipääsi ruokaanne ja moninkertaistaa siemenesi kylvää ja kasvattaa vanhurskautesi hedelmiä.
 
11 joka on rikastunut kaikessa kaikessa runsaudessa, joka synnyttää meille kiitollisuuden Jumalalle.
 
12 Sillä tämän palvelun hallitseminen ei ainoastaan ​​anna pyhien halusta, vaan on myös runsaasti kiitoksia Jumalalle;
 
13 Kun he palvelevat tämän palveluksen kokeilemalla Jumalaa Kristuksen evankeliumia kohtaan, ja teidän vapaallasi jakautumistasi heille ja kaikille ihmisille,
 
14 ja rukoillen teidän tykönänne, jotka kauan teidän tykönänne ovat Jumalan yltäkyllistä armoa teissä.
 
15 Kiitos Jumalalle hänen sanomattavasta lahjastaan.

--- rukous ---

Olemme sarjassa viestejä "rukoilemalla Raamatun kautta: jokainen kohta ja ruutu Raamatun rukouksesta". Tämän sarjan tarkoitus on kannustaa ja motivoida sinua rukoilemaan Raamatun Jumalaa. Korostimme jokaisen näistä yli 500 jakeesta ja kappaleesta Prayer Motivator Devotional Bible -kirjasta. Tähän mennessä olemme saaneet 261 sarjan viestiä.

Tämä on sanoma # 262, rukous, anto, rukousyhteys, osa 2.

Tässä kappaleessa näemme, että Paavali rohkaisi Corinthin uskovia antamaan Jerusalemin uskovien tarpeita. Kun hän tekee tapauksensa, hän antaa neljä etua, jotka syntyvät, kun kristityt luovuttavat mielellänne toisten tarpeisiin - neljä vastaustuotetta sisältävien sivutuotteiden, jos niin haluat. On yksi asia sanoa, että rukoilet jonkun tilanteesta, mutta se on toinen asia, joka näyttää huolestanne antamalla tai palvelemalla lievittämään kärsimystä. Olen varma, että hirmumyrsky Harvey ja hirmumyrsky Irma uhrit arvostavat rukouksiamme, mutta he arvostavat paljon enemmän rahaa ja toimittamia tarvikkeita. Ja kuten USA Today -raportti pani merkille tällä viikolla, on kristillisiä järjestöjä, jotka tarjoavat suurimman osan katastrofiavusta.
 
Jerusalemin kristityillä ei ollut lainkaan hurrikaania, mutta he kohtasivat äärimmäistä köyhyyttä, koska heidät oli pitkälti katkaistu yhteiskunnasta johtuen heidän uskonsa Kristuksessa Kristuksessa juutalaisuuden keskellä. Paavali halusi korinttilaisille toimittaa Jerusalemissa olevien kristittyjen puuttumisen. InterVarsity Press -kommentaari toteaa, että "Korinttolaisten tarjonta antaa erityistä apua juutalaisten kristittyjen tarpeiden tyydyttämiseksi. Käytetty sana tarkoittaa puutetta tai puutetta perustarpeista. Ensimmäisellä vuosisadalla tämä merkitsi ruokaa, vaatteita ja suojaa, joten korinttolaisten panoksen kautta tarjottu apu on välttämättömyyttä, ei ylellisyyttä. "
 
Jos korinttilaiset antoivat Jerusalemin uskoville, Paavali kertoo heille, että he toimittavat "pyhien halun." Tämä on ensimmäinen siunaus antaa vapaasti tarvitseville. Sana "halua" täällä tarkoittaa "puutetta". Corinthian kirkon rahamääräinen tarjonta täyttäisi reiät, jotka olivat olemassa Jerusalemin kirkon määräyksissä. He antaisivat sille, mitä tämä seurakunta puuttui. Mutta Paavali sanoo, että siunaukset ovat vieläkin parempia kuin tarvittavia tarpeita.
 
Jatkamalla jakeessa 12, hän sanoo, että heidän lahjansa "on runsaasti myös monien kiitosten kautta Jumalalle" rukouksen kautta. Tämä on toinen siunaus antaa vapaasti tarvitseville. Toisin sanoen lahja, jonka he antavat Jerusalemin kirkolle, kasvaa jopa sen ylitse, mitä he aikovat, ja se aiheuttaa kiitoksen Jumalan ylistymisen tai ylivuodon rukouksessa. Raamattu sanoo, että Jumala "asuu [Hänen läsnäolonsa löytyy] kansansa kiitoksille". Korinttolaiskirjeen antaman lahjan ansiosta Jerusalemin kristityt eivät enää voi rukoilla heidän tarpeidensa täyttämisen sijaan vaan rukoilla "monien" yllyttävän kiitoksen kanssa, kun heidän tarpeensa on täytetty. He sanovat "kiitos" Jumalalle.
 
Oletko ollut syynä kenelle tahansa, joka on kiittänyt Jumalaa viime aikoina? Oletteko sinä olleet syy siihen, miksi joku tuli kirkkoon ylistysraportilla rukouspyynnön sijaan? Jos ei, miksi et aloitta vapaasti tänään? Tarjoa jonkun toisen tarpeita. Anna heille syy olla kiitollisia.
 
Voimmeko jakaa saman Robert Murray-hengen, joka kirjoitti nämä sanat:

Herra, sinä rakastat iloisen antajaa,
Kuka avoimella sydämellä ja kädellä
Siunaa vapaasti, kuin joki
Se virkistää koko maata.
 
Antakaa meille sitten antavan armon
Kun henki on suuri ja vapaa,
Että elämämme ja kaikki elämme
Voimme pyhittää teidät.

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nyt, jos olet kanssamme tänään, etkä tiedä Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajana, sinun ensimmäinen rukous on se, mitä kutsumme syntisen rukoukseksi.

Ensinnäkin hyväksy se, että olet syntinen ja että olet rikkonut Jumalan lakia. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 3:23: "Sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja jäävät pois Jumalan kunnasta."

Toiseksi, hyväksy se, että rangaistus synnistä on. Raamatussa sanotaan Roomalaiskirjeessä 6:23: "Sinun palkka on kuolema ..."

Kolmanneksi, hyväksy se, että olet matkalla helvettiin. Jeesus Kristus sanoi Matteus 10:28: "Ja älä pelkää niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät kykene tappamaan sielua, vaan pelkäävät häntä, joka voi tuhota sekä sielun että ruumiin helvetissä." Myös Raamatussa sanotaan Ilmestyskirjassa 21: 8: "Mutta pelottelevat, uskomattomat ja kauhistuttavat ja murhaajat ja kuritajat ja velhoittelijat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki valehtelijat saavat osansa järveen, joka polttaa tulta ja Sumu: mikä on toinen kuolema. "

Nyt se on huono uutinen, mutta tässä on hyvä uutinen. Jeesus Kristus sanoi Joh. 3:16: "Sillä Jumala rakasti niin maailmaa, että hän antoi ainoan Poikansa, että kukaan, joka uskoo häneen, ei pidä hukkuvan, vaan on iankaikkinen elämä". Uskokaa sydämessäsi, että Jeesus Kristus kuoli syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista Jumalan voimalla sinun puolestasi, jotta voit elää iankaikkisesti Hänen kanssaan. Rukoile ja pyydä Häntä tulemaan sydämeesi tänään, ja Hän tahtoo.

Roomalaisille 10: 9 ja 13 sanoo: "Jos sinä tunnustat suullasi Herra Jeesus ja uskot sydämessänne, että Jumala on hänet herättänyt kuolleista, niin sinä pelastutte ... sillä jokaisen, joka kutsuu Herra on pelastettu. "

Jos uskot, että Jeesus Kristus kuoli ristillä syntisi tähden, hänet haudattiin ja nousi kuolleista, ja haluat luottaa Hänen pelastustyönne tänään, rukoile minulle tämän yksinkertaisen rukouksen: Pyhä Isä Jumala, ymmärrän, että minä Olen syntinen ja että olen tehnyt joitain huonoja asioita elämässäni. Olen pahoillani minun syntini, ja tänään päätän kääntyä synneisteni. Jeesuksen Kristuksen tähden, anna minulle anteeksi syntini. Uskon kaiken sydämeni mukaan, että Jeesus Kristus kuoli minulle, haudattiin ja nousi jälleen. Luotan Jeesukseen Kristukseen Vapahtajana ja päätän seurata Häntä Herraksi tänä päivänä eteenpäin. Herra Jeesus, tule sydämeeni ja säästä sieluni ja muuttakaa elämäni tänään. Aamen.

Jos luot vain Jeesuksen Kristuksen Vapahtajasi puoleen ja rukoitte rukousta ja tarkoitti sitä sydämestäsi, julistan teille, että Jumalan Sanasta lähtien sinut on nyt pelastettu helvetistä ja olet matkalla taivaaseen. Tervetuloa Jumalan perheeseen! Onnittelut siitä, että teet kaikkein tärkeintä elämässä ja että saamme Jeesuksen Kristuksen Herrallesi ja Vapahtajallesi. Jos haluat lisätietoja, jotka auttavat sinua kasvamaan uuteen uskoon Kristukseen, mene Gospel Light Society.com -sivustoon ja lue "Mitä tehdä, kun tulet oven läpi". Jeesus Kristus sanoi Joh. 10: 9: "Minä olen ovi: jos minä joku tulee sisään, niin hän pelastuu ja lähtee sisään ja ulos ja löytää laidun."
 
Jumala rakastaa sinua. Rakastamme sinua. Ja Jumala siunaa sinua.