Choose another language. 

The Prayer, Giving, Connection of Prayer, Part 2 (Pregant per la Bíblia # 262)

TEXT: 2 Corintis 9: 7-15

7 Tot home segons el que ell proposa en el seu cor, així que ho deixeu; no de mala gana ni de necessitat: perquè Déu estima a un donant alegre.
 
8 I Déu és capaç de fer tota la gràcia abundant cap a tu; que vosaltres, sempre tenint tota la suficiència en totes les coses, poguessin abundar a tota bona feina:
 
9 (Tal com s'escriu, ha dispersat a l'estranger, ha donat als pobres: la seva justícia roman per sempre.
 
10 Ara el que ministra sembra al sembrador, tant ministre el pa per al vostre menjar, multipliqueu la vostra sembra i augmenti els fruits de la vostra justícia.
 
11 Enriquint-se en tot a tota l'abundància, que ens fa gràcies a Déu.
 
12 Perquè l'administració d'aquest servei no només suplica la voluntat dels sants, sinó que també és abundant per moltes gràcies a Déu;
 
13 Mentre, a través de l'experiment d'aquest ministeri, glorifiquen a Déu per la vostra submissió professada a l'evangeli de Crist i a la seva distribució liberal per a ells i per a tots els homes;
 
14 I amb la seva pregària per vosaltres, que us deixarà endavant per la superioritat de Déu en vosaltres.
 
15 Gràcies a Déu pel vostre regal indescriptible.

--- PREGÀRIA ---

Ens trobem en una sèrie de missatges titulats "Pregant per la Bíblia: una sèrie sobre cada pas i vers sobre la pregària a la Bíblia". El propòsit d'aquesta sèrie és animar-lo i motivar-lo a pregar al Déu de la Bíblia. Vam destacar cadascun d'aquests més de 500 versos i passatges a la Bíblia Devocional Motivador de Pregària. Fins ara, hem completat 261 missatges en aquesta sèrie.

Aquest és el missatge # 262 titulat, The Prayer, Giving, Prayer Connection, Part 2.

En aquest passatge, veiem que Pau encoratja els creients de Corinto a donar a les necessitats dels creients a Jerusalem. Mentre fa el seu cas, dóna els quatre beneficis que es produeixen quan els cristians voluntàriament donen a les necessitats dels altres, quatre subproductes de l'oració contestada, si ho voleu. Una cosa és dir que estàs resant sobre la situació d'algú, però és una altra cosa mostrar la teva preocupació donant o servint per alleujar el seu patiment. Estic segur que les víctimes de l'huracà Harvey i l'huracà Irma aprecien les nostres oracions, però aprecien molt més els diners que oferim i els subministraments que enviem. I, com un informe dels EUA Today ha assenyalat aquesta setmana, són agències cristianes que proporcionen la major part del socors als desastres a terra.
 
Els cristians de Jerusalem no tenien prou feines un huracà, sinó que s'enfrontaven a la pobresa extrema perquè s'havien retirat de la societat a causa de la seva professió de fe en Crist al centre del judaisme. Pau volia que els corintis lliuressin el que faltava entre els cristians de Jerusalem. El comentari de la revista InterVarsity assenyala que "l'ajuda específica proporcionada per l'oferiment dels corintis és la d'atendre les necessitats dels cristians jueus. La paraula utilitzada denota una escassesa o deficiència de necessitats bàsiques. Al segle I, això va ser menjar, roba i refugi. Així doncs, l'ajuda que ofereix la contribució dels corintis és necessària, no de luxe ".
 
Si els corintis van donar als creients a Jerusalem, Pau els diu que subministrarían "la voluntat dels sants". Aquesta és la primera benedicció de donar lliurement als qui ho necessiten. La paraula "vol" vol dir "falta". L'oferta monetària de l'església corintia omple els forats que existien a les disposicions de l'església a Jerusalem. Proporcionarien el que faltava aquesta congregació. Però Pau diu que les benediccions encara millor que les necessitats que se li subministren segueixen l'acte de donar.
 
Continuant en el verset 12, diu que el seu do serà "abundant també per molts agraïments a Déu" a través de la pregària. Aquesta és la segona benedicció de donar lliurement als necessitats. En altres paraules, el do que donen a l'església de Jerusalem creixerà fins i tot més enllà del que pretenien i serà la causa d'un desbordament o desbordament d'acció de gràcies a Déu en la pregària. La Bíblia diu que Déu "habita [la seva presència es troba en] els elogis del seu poble". El regal que dóna l'església corinti farà que els cristians de Jerusalem no deixin d'orar per satisfer les seves necessitats, sinó que pretenguin "moltes" exuberants accions de gràcies per satisfer les seves necessitats. Ells diran "gràcies" a Déu.
 
Heu estat la causa de l'últim que oferís acció de gràcies a Déu? Has estat la raó per la qual algú va venir a l'església amb un informe de lloança en lloc d'una sol·licitud d'oració? Si no, per què no començar a donar lliurement avui? Subministra la necessitat d'una altra persona. Doneu-vos un motiu per estar agraït.
 
Podem compartir el mateix esperit de Robert Murray que va escriure aquestes paraules:

Senyor, tu més amant el donant alegre,
Qui amb cor i mà obert
Beneeix lliurement, com un riu
Això refresca tota la terra.
 
Donar-nos la gràcia de donar
Amb un esperit gran i gratuït,
Que la nostra vida i tota la nostra vida
Podem consagrar-te.

- - - - - - - - - - - - - - - - -

Ara, si estàs amb nosaltres avui i no coneixeu el Senyor Jesucrist com el vostre Salvador, la vostra primera pregària ha de ser el que anomenem l'Oració del Sinner. Primer, si us plau, entengui que ets pecador, com jo sóc i que has trencat les lleis de Déu. La Bíblia diu a Romans 3:23: "Perquè tots han pecat i estan lliures de la glòria de Déu".

En segon lloc, accepta el fet que hi ha una pena pel pecat. La Bíblia diu a Romans 6:23: "Perquè els salaris del pecat són la mort ..."

En tercer lloc, accepteu que estàs en el camí cap a l'infern. Jesucrist va dir en Mateu 10:28: "No temeu que ells matin el cos, però no puguin matar l'ànima, sinó que temen el que sigui capaç de destruir tant l'ànima com el cos a l'infern". A més, la Bíblia diu a Apocalipsi 21: 8: "Però els temors, els incrèduls i els abominables, els assassins, els pregoners i els bruixots, els idólatres i tots els mentiders, tindran la seva part al llac que crema amb foc i sofre: que és la segona mort ".

Ara, això és una mala notícia, però aquí hi ha bones notícies. Jesucrist va dir a Joan 3:16: "Perquè Déu tan estimava el món, que va donar al seu Fill únic engendrat, perquè tot aquell que creu en ell no pereixi, sinó que tingui vida eterna".

Només creieu en el vostre cor que Jesucrist va morir pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar dels morts pel poder de Déu per tu perquè pugueu viure eternament amb Ell. Pregueu i pregunteu-li que entri al vostre cor avui, i ho farà.

Romanos 10: 9 i 13 diuen: "Que si confesses amb la teva boca el Senyor Jesús, creu en el teu cor que Déu el ressuscitat dels morts, seràs salvat ... Perquè qui faci el nom del Senyor serà salvat ".

Si creieu que Jesucrist va morir a la creu pels vostres pecats, va ser enterrat i es va aixecar de la mort i vol confiar en ell per la vostra salvació avui, preguem amb mi aquesta senzilla pregària: Pare Sant Pare, m'adono que jo Sóc pecador i he fet coses dolentes a la meva vida. Per amor de Jesucrist, perdoneu-vos els meus pecats. Ara crec que amb tot el cor que Jesucrist va morir per mi, va ser enterrat i es va aixecar de nou. Senyor Jesús, si us plau, entra al meu cor i salva la meva ànima i canvia la meva vida avui. Amén.

Si tan sols confiava en Jesucrist com el vostre Salvador, preguíu d'aquesta oració i el volíeu del vostre cor, us declaro que basat en la Paraula de Déu, ara sou salvat de l'infern i us trobeu al cel. Benvinguts a la família de Déu! Felicitacions per confiar en Jesucrist com el vostre Senyor i Salvador. Has fet el més important de la vida. Per obtenir més informació per ajudar-vos a créixer amb la vostra nova fe a Crist, aneu a Gospel Light Society.com i llegiu "Què fer després d'entrar a través de la porta". Jesucrist va dir a Juan 10: 9, "Jo sóc a la porta, per mi, si algú entra, serà salvat i entrarà i sortirà a buscar pastures".

Déu t'estima. T'estimem. I que Déu us beneeixi.